torsdag, desember 28, 2006

Hva faen feiler det meg?

Halsen er tjukk, hodet er fullt av bomull. Jeg vil bare sove. Det er såvidt jeg klarer å skrive på maskin. Jeg fryser. Jeg er i et sort hull. Klarer ikke jobbe. Er ikke trist, har ikke lyst til å gråte. Bare å bli litt borte egentlig. Svigers er her på dag 9 nå. Jeg makter ikke mer. Jeg vil ha dem ut! Har spurt nå SÅ mange ganger om når de har tenkt å reise, og svarer for helvete ikke. Dritt! Jeg er frustrert, lei og sint. Og aller mest er jeg forbanna over "overtaket" de har på oss. Hvordan KAN jeg kaste dem ut? Her gir de oss en julegave til over 90 000, og så skal jeg liksom kaste dem ut dagen etter? Vi burde selvfølgelig ikke tatt i mot gaven, men vi kan ikke la være heller. Har mest lyst til å bryte kontakten. Men så er det samvittigheten, ja, og ungene da. Men det holder hardt å stå skolerett og takke for mathandling, matlaging og opprydding etterpå når det vi må holde ut er:

- at de slukker lyset når de går og legger seg
- at svigermor ber svigerfar gå ned og be min voksne mann på 36 år gå og legge seg
- at svigerfar gjerne vil lese all post som ikke ser "offisiell" ut.
- at vi ikke får prøvd playstation fordi det er usosialt
- at de ber om å få se budsjettet vårt for 2007 (som uansett ikke er ferdig)
- at det er konstant hakking/ kommentarer på rot, oppdragelse, bruk av penger, at vi sitter for lenge oppe
- seksuelle hentydningsvitser og "gode" historier fra virkeligheten som da svigerfar fikk blåmerke på pikken. Å ja- dét syns svigermor var såååå festlig. HOLD KJEFT. Jeg er IKKE interessert i stellet til svigerfar. ÆSJ!!! Jeg blir SÅ kvalm! (og der fikk jeg gitt det videre til deg- ha ha ha)
- Når de spør meg om min menstruasjon (som jeg ikke snakker med andre enn gynekologen om)
- Når de mener at vi burde begynne å se på Nanny 911 fordi der er det mange gode tips vi kunne plukket opp.
- Når de hele tiden kommenterer ting de har hatt med som jeg ikke har forsynt meg fordi jeg har hatt lyst på noe annet: "Å ja, vi reiste 4.3 km og brukte 0.4 l bensin for å få tak i det, men det er vel ikke bra nok for deg da) HOLD KJEFT! HOLD KJEFT HOLD KJEFT!
- at de hele tiden devaluerer seg selv, slik at VI skal gå rundt og bekrefte dem hele tiden. DET har jeg sluttet med. Ikke POKKER om de får meg til å gjøre det.
- all prat om sykdom
- mer prat om sykdom
-at de aldri tilbyr seg å være barnevakt så Raymond og jeg f.eks kan gå på kino.
-at alt jeg har lyst til å se på er dritt, mens de overtar fjernkontrollen.
- at tv'en står så høyt på at jeg faktisk ikke kan være i samme rom (eller var det så trist egentlig???)

Dette og mye mye mye mye mye mer. Jeg makter det ikke. Jeg orker ikke. Jeg holder faktisk ikke ut. Neste jul har min svoger og svigerinne oppmøtePLIKT. De får ta sin del av plikttjenesten de også. Hvis ikke skal jeg kreve skjevdeling av arv.

Men akkurat nå orker jeg ingenting. Er på jobb, men har gjort absolutt ingenting. Har vært her 4 timer. Bare lest aviser på nett. Jeg drukner i jobb. Klarer ikke ta tak i noe. Æsj. Æsj æsj æsj!!!!

søndag, desember 24, 2006

Ventetiden er over.....

DA er det ikke flere luker på kalenderen som kan være med på å haaaale ut ventetiden.
Status pr kl 15:15 i nr 3:
Vi venter (selvfølgelig) på min mor
Maten er under kontroll
Gaver er under kontroll
Barna er under kontroll (tro det eller ei)
Vi fikk Geoffrey til å gå med å skjorte og vest MOT at han kan skifte til spidermantøyet eller få gå naken etter middagen.
Svigers har oppført seg pent, oldemor, oldefar og onkel har kommet. Gavehaugen er fortsatt motbydelig stor- men så lenge 5-6% av det er til meg, så er det vel greit....

Vil ønske dere alle en riktig gledelig jul, og at dere får en fredfylt kveld. Raymonds eks har nettopp hentet sin far fra sykehus, så alle gode tanker til dere. Men ønske om god bedring. Tenker på dere.