mandag, november 13, 2006

Flaut? Pinlig? Ille berørt?

På dag 40 før den store dagen, tenker jeg litt rundt det å bli flau.... Hva gjør deg flau? Helt kjapt kan jeg komme på et par ting....

Kroppslig er dette flaut hvis du ikke er alene:
1: rape
2: fise
3: rense ørene
4: klø seg i skrevet

Samtalemessig syns jeg ikke det er ok å snakke om:
1: mens (største skrekken)
2: revning/ sying i forbindelse med fødsel
3: hemorroider/ analproblemer
4: tarmgassproblemer
5: sopp
6: omganssyke
7: avføring.
8: det å være kvinne. Enmer der man bruker ordet kvinne, får meg til å grøsse.
9: Og så rødmer jeg over de som har veldig store følelser. Ari Behn f.eks. Men også damer som føler veldig mye, som er veldig alternative og åpne. Snakker om å skape rom for egen gråt, hente frem urkvinnen i seg, primalskrikterapi osv. osv.

Sex kan jeg snakke om. Det går helt greit. Men vet du hva? Å se på mennesker på tv, sitte og brette ut hva de holder på med der hjemme, dét er flaut det. Jeg har jo ikke tv3, så jeg må jo helt til min venninne for å tvinge henne til å se det sammen med meg. Jeg måtte se en episode, for å få bekrefte at det var like flaut som det hun påsto. Og ja, det var det. "Hei mannen min, tok med meg en plastmodell av underlivet mitt, og sjekk her hvor jeg vil at du skal bruke tungen din...." fnis fnis fnis. Plutselig var jeg 14 og tilbake i klasserommet der lærer "Tasle" fortalte at vi fikk hår på tissen når vi ble store og han viste hvordan man trædde en kondom på en dildo. PIIIIIIINLIG.

Men se- min gode venninne syns visst det er like pinlig som meg å se på sexskolen.





Hun kan ikke se sexskolen eller skrekkfilm uten teppe og pute for hånden. (for henne er visst sex og skrekk det samme.....?) Og som du ser- dette syns hun er fryktelig pinlig. De snakket visst om fantasier. Hmmmmm. Trodde du hadde en og annen fantasi selv jeg....


MEN, når alt kom til alt, ble det pinligste med hele kvelden å få vite at en mann jeg kjenner gråter når det skjer noe fint i actionfilmer. F.eks Armageddon...... Da måtte jeg under teppet.....

Om å skue hunden på hårene.....

Ting er ikke alltid som de ser ut. Det har vi hørt utallige ganger. Men det er stort sett moro å finne ut at det er sånn.

Men noen ganger kan det å ta feil føre både det ene og andre med seg. Alkohol f.eks. Står der så fin i flasken eller boksen sin. Tar seg så fin ut. Det er bare det- at den forandrer seg veldig når den skiftes over fra en beholder (flaske) til en annen (kroppen min). Jeg tipper at flaska ikke har vondt i korken dagen etter..... Ikke blir den vill og gal etter at den har blitt fylt opp heller. Ikke sender den masse dustete og urkitiske sms. Og ikke hopper den i jacuzzien og FORTSETTER å fylle seg opp etter den egentlig har nådd grensen. Jaja.

Men noen ganger er det ren og skjære moro å finne ut av at jeg ikke kan skue hunden på hårene. Vaskedama på jobben for eksempel. Hun er vel rundt 44-46 år, fra Vietnam tror jeg, har håret i knute på toppen av hodet og ser ganske litt kjedelig ut. Koselig, men kjedelig. Trodde jeg. Her forrige helg kunne hun fortelle at hun elsker å se på skrekkfilmer. Hun hadde sett både Hostle, Saw 1 og 2. Var jo litt blod og gørr, men så spennende da. Og i dag- kom på jobb og spurte damene om de hadde hatt en fin helg. Da ser hun på meg og gliser og sier, lørdag bra, men ikke søndag. Hvorfor du tror jeg ha fæl søndag? Jo- fordi jeg på lørdag drikke en flaske tequila. De andre ikke drikke så mye, men jeg drikke hele flaska sjøl! Ikke bra på søndag!

Jo takk vaskedame- jeg tror jeg veit åssen du hadde det. Jeg måtte bli henta av Raymond etter noe alvorlig amatørmessig drikking på lørdag. Mens jeg sitter og spyr i bilen på vei hjem og sier at han må kjøre rett hjem sier han: HÆ??? Seriøst?? Betyr det at ikke JEG skal få burger bare fordi DU spyr??? Takk Raymond. Du er da så omtenksom. Og du lurer på hvorfor koner slutter å suge??? DERFOR!!!!



Forresten så er det 41 dager igjen til jul. Og 5 mulige helger å ha julebord i.