tirsdag, oktober 17, 2006

Det er en GRUNN til at jeg kaller meg Debra......

Argh.
Jeg har egentlig ikke lyst til å skrive mer enn det. Burde egentlig åpnet innlegget i dag, 17/10 med GRATULERER MED DAGEN KJÆRE, men jeg fikser ikke foreldra dine!!

ARGH dekker utrolig mye av det grumset jeg får hvirvlet opp i meg når de ringer. Jeg er nettopp blitt tante da. HURRA. Hell og lykke til de nybakte stressmegihjelogskalgjørealtetterboka-foreldrene. GLEM alt jeg sa om å konsentrere seg om å bli kjent med hverandre og la oppvaska stå. jaja. Hvorfor høre på meg? Man kjenner seg vel selv best.....
Jeg er på mange måter en veldig åpen person som kan dele mye. Men _enkelte_ områder holder jeg litt mer for meg selv. Om jeg holder underlivet mitt privat kan vel diskuteres (fnise), men å PRATE om det- DET gjør jeg ikke. Så prat om hvorvidt jeg ble klippet og sydd i forbindelse med fødsel og hvordan det var å gå på do etterpå prater jeg IKKE om. Syns heller ikke spørsmål fra svigerfar om puppene mine og melkebeholdningen er et naturlig emne å diskutere med ham. YACK! Den eneste melken jeg finner det komfortabelt diskutere, er den fra Tine som finnes i kjøledisken. Egenproduksjon er IKKE et tema. Bleurgh!

Til sist spør svigerfar om brevet til "Ally" er kommet frem. Nei, svarer jeg. Det er det ikke. Hvorpå han svarer "Nå må du gi deg Debra. Hva er det du holder på med? Det skjer ALDRI av brev kommer bort i posten, det er bare noe folk sier når de ikke har penger til regninger. Jeg har ventet på å få telefon fra datteren din hvor hun takker for brevet. Hadde faktisk tenkt å skrive et hvor det skulle stå at nå skulle ikke farfar skrive mer til henne, for det betyr tydeligvis ingenting å få komme på ferie med oss. Og brev bryr du deg ikke om". Jeg spurte om ikke han syns det var litt drøyt iom hun ikke har FÅTT brevet da.... "Ja, da må du jo gi det til henne da Debra. Du har vel rotet det bort eller kastet det, for brev forsvinner ikke bare sånn uten videre".

Argh!
En ting er MITT forhold til svigers. Men jeg har ALDRI, aldri aldri aldri sagt et vondt ord om dem til ungene. Jeg syns barnebarn/besteforeldreforhold er utrolig viktig. Også blir jeg beskyldt for sabotasje. ARGH. Og det rett etter han skal ha tak i mine intimdetaljer???? ARGHHHHHHH!!!!!!

Og dette dagen før de har vært mine svigerforeldre pr giftemål i ÅTTE laaaaaange år?? Fjorten år tilsammen hvis du regner med de syndefulle ;o) Men Herregud, det er jo bare barnematen mot deres 53. FEMTITRE år uten innleggelse i psyk avd? Ække mulig!