fredag, februar 17, 2006

Politisk ukorrekt

Putter ikke bare én, men TO hender i et vepsebol sikkert, men vet du hva? Jeg liker å måke jeg. Helt sant. MYE bedre å måke ute enn å rydde og vaske inne. Det er bare snakk om å ha riktig utstyr og sko som ikke bli våte, et par gode votter, og så er det bare å dure på. Ingen som maser, for maser dem så må de overta måkingen. Og det er jo bare opplest og vedtatt at måking er kjedelig. Fint for meg. Så da flytter jeg snøen da. Herfra til dit. Og når man er ferdig etter en time eller to, så kan man med god samvittighet legge seg i badekaret med et blad og noe å drikke. Ingen som maser da heller- av samme grunn som nevnt over; vær så god, overta da vel.
Mens jeg måker, løser jeg mange problemer. Snakker gjennom noen samtaler før jeg tar dem på ordentlig. Jeg får ut mye frustrasjon, og kanskje jeg klarer å slite av meg den &%#¤¤ sjokoladen jeg kverket i bilen på vei hjem? Men det er i såfall bare en bonus.

Men å leke og være i snøen- nei takk!! Maia har fått ski og er LYKKELIG. hmmm.
Lykkelig for en barbiedukke: skjønner.
Lykkelig for en tur i svømmehallen: skjønner.
Lykkelig for ski: hallo!!! Hvem sin datter er du og hvorfor bor du hos meg da???

Men tilbake til måkinga. Det er et sted jeg ikke måker, og det er på taket. 10 meter er sykt høyt altså. Klart, at det er hvis du detter ned på den gærne sida. Detter du ned på gårdsplassen, er det knappe to etasjer. Men du detter rett på bakken veit du. Ikke i myk snø- for den har jeg måkt vekk.