torsdag, mars 23, 2006

Gunnhild Gunnhild likt for alle!

På nyhetene i går, så fikk vi vite at det var vannlekkasje i Drammen Tinghus. Statbygg fikk skylda. Skyld er viktig å plassere. Skaden beløper seg anslagsvis til mange millioner (ærlig talt, jeg blåser i om det er 5-10 eller 15 mill). Og dette må de "selvfølgelig" utbedre omgående. Jeg sier selvfølgelig i "" fordi jeg syns ikke det er så innmari selvfølgelig. Hvis jeg fikk bestemme, skulle de ta de millionene og ruste opp grunnskolene i Drammen. Tinghuset burde få stå og få råte og soppskader. Hvis vi kunne fukte Rådhuset så det også kunne få svarte prikker i taket, maling som skaller av veggen ville det være helt perfekt. La de voksne jobbe i mugg og sopp. La dem utvikle astma og sende dem hjem med hodepine hver eneste dag. La dem grue seg til å gå på jobb fordi de ikke får puste på kontoret. Like for like. Hvis du er villig til å sende mitt barn inn i et rom som formelig har laget sitt eget tapet av svartsopp, så du bør du søren meg være villig til å gå inn i det sjøl også. Feiging!
Så la dommere, aktorer, forsvarere, tiltalte og referenter sitte der og hoste. De er voksne, lungene er ferdige og mer motstandsdyktige. Røyker gjør dem sikkert også, så de er på en måte selvforskyldt i forverringen. Fangene som sitter noen etasjer over har sjøl sørget for å havne bak lås og slå, litt sopp til eller fra- ærlig talt. De får som fortjent. Kan heller trekke 3 måneder av straffeutmålingen pga sopp da.

At jeg nå setter to grupper som ikke egentlig har noe med hverandre å gjøre og at dette dreier seg om to forskjellig budsjett skal du ikke bry deg om. I beste fall kan du kalle meg politiker. For det er det de gjør, skal idrettsbarna miste ballbingen sin, eller skal de gamle spise kald mat? DET ER IKKE NOE VALG DET VEL! De har ikke noe med hverandre å gjøre!!!

GUNNHILD!