fredag, desember 08, 2006

Jeg er KNUST. Stilling ledig.

Ikke at jeg er blitt gammel. Nei jeg har ikke det! (bare litt). Men jeg merker at det er mer og mer slitsomt å legge seg halv to-to tre-fire kvelder på rad, og likevel stå opp til samme tid hver morgen. Jeg må bare innse at jeg ikke fikser det lenger. Pinlig, men jeg trenger- heldigvis- ikke rullator ennå. Heller ikke sykepleiere som vasker meg legger meg til sengs. (hmmm. forøvrig ingen dårlig fantasi....). Vel, uansett, så merker jeg at jeg bør legge meg til et fornuftig klokkeslett slik at jeg kan stå opp til den tiden jeg har beregnet for å rekke det jeg skal om morgenen.

Vel. legg merke til at jeg skrev jeg bør, ikke at jeg skal. For oddsen for at jeg gjør det jeg burde???? ha ha ha.

Og grunnen til at jeg var sent i seng i natt? Det skyldes Lars, Lars Fredrik og Rune som aldri sluttet. Vi begynte sent, de var litt forsinket, eller ville de bare pirre meg opp maksimalt før vi skulle sette i gang? Men da de først satte igang? O'himmel. Ikke sluttet de heller. Det kilte, det pirret, og spesielt en gang reiste hårene seg på hodet. mmmmm. De bare holdt på og holdt på. Jeg var så sliten, beina var møre, men likevel ropte jeg på mer. Jeg hylte og ga meg over til rytmene og var skuffa da de ga seg, selv etter to heftige timer. Men de måtte vel hjem til kone og barn, på samme måte som jeg måtte hjem til barnevakten. Slike stunder som i går, ja da er det best Raymond er på jobben. Kan hende han hadde blitt sjalu? Uansett, i kveld får jeg nyte dem igjen, men ikke live, bare på cd. Tenk- jeg har digget delillos i 20 år.......

torsdag, desember 07, 2006

KONTROLL og forventninger. ARGH MANNFOLK

Pokker altså. Her går jeg og gleder meg til jul SÅ inni granskauen. Som TO griser gleder jeg meg. Jeg baker, steker, koker, gnir, krydrer, vasker og polerer, pakker gaver og skriver julekort. You NAME it ass. Men KLARER Gubbelure å gå ut med søpla??? Eller dekke på bordet mens jeg står og lager mat etter å ha handlet, tømt oppvaskmaskinen og satt i gang en omgang tøy i vaskemaskinen? ARGH. Er det MULIG??? MÅ alt inn med teskje? Hvis jeg blir skilt eller enke skal jeg ALDRI gifte meg igjen. Det eneste menneske jeg vil bo sammen med da (sett bort fra mine barn) er ei dame! Min omgang med menn skal være lemfeldig, tilfeldig og veldig sporadisk og kun for å dekke sosiale og seksuelle behov. AMEN!

Forøvrig satt jeg og skjemtes over mine sure tær på spiserommet. Jeg vet jeg har et stinkadorproblem. Men jeg hadde da vitterlig dusjet i morges, tatt på nye sokker og har nye sko. PINLIG. Helt til jeg fant ut at det var sidemannens rett-i-koppen fiskesuppe

mandag, desember 04, 2006

Festreligiøs

Dét tror jeg jeg skal være de neste 365 dagene. Tenk det. Jeg som er så glad i høytider. Jeg skal bli festreligiøs. Hvorfor skal bare kristendommen få min oppmerksomhet? Kristne har jul som sin fane, og en liten opptur rundt påsketider. Men jeg har bestemt at denne påsken skal jeg være jøde. Utpå høsten, etter en lang sommer i sola, kan det være greit med en liten slankekur, så da skal jeg være muslim i ca 5 uker. Da faster jeg først og fester etterpå. Faste og feste. Først Ramadan, så Id. Visste ikke at Id var så bra. Dobbel jul. I tillegg er det jo Id to ganger i året da. Jødene feirer også chanukka. Lysfest, og gaver nok en gang.
Hindu er jeg nok med jevne mellomrom, for der et det mye feiring ute og går altså. Sikhene får også sikkert besøk av meg fra tid til annen.

Så, 2007 blir fylt av besøk i synagoge, templer og kirker. Mye mat. Mange gaver. Dette blir ganske sikkert både dyrt og fetende. Tror jammen meg de to månedene med Ramadan er til mitt eget beste. Så sant ikke vishnu eller jesus har bursdag sånn midt inni.

20 dager igjen folkens. Bare 20.