fredag, november 24, 2006

Bare en måned igjen. Bare en. Bare en. HURRA

I dag er det 24 november. For en herlig 24 november det er også!!! Det har vært fravær av snø. Det vil si, ikke noe måking, ikke kalde, våte unger, ikke snø i nakken, glatt og jævlig. En riktig så fin 24 november er det!

Kalendergaver er i boks. Jeg skal lage fire kalendre i helgen. Det blir så moro. En til hver av ungene, en til mamma og en til Thomas. Gubben og jeg får av mamma. Bare kos.

Er i gang med julegaver og på søndag skal stuegulvet poleres. TAKK Gud for at vi ikke har parkett i hele huset. Da hadde jag dauet.

Fredag er det også i dag. Det betyr for mange starten på helgefylla. Men ikke meg. Ikke i dag ;-) Jeg skal på korseminar jeg. Det blir sikkert kjempemoro. 130 sangere med Prots som dirigent. Ikke rart jeg gleder meg. Noter er printet ut og alt er klart. Så nå skal jeg bare hente unger og slippe dem av på trappa før jeg fyker avgårde igjen.

Blogges på mandag folkens.
Nyt helgen.

mimimimimimimiiiiiiiii
lalalalalalaaaaaaaa
hi ho hi ho hi ho hi ho
virrevarrevirrevarrevirrevarre
pppppprrrrrrrrrpppppppprrrrrr

torsdag, november 23, 2006

Og hvor mange dager er det igjen i dag da????

Tja..... Vil du telle deg bakover fra 24 til 1 og så fra 30 til i dag? Jeg SKJØNNER at det er mye forlangt. Fasiten er: 31! Trettien korte korte dager til julaften. Pinnekjøtt, ribbekjøtt, surkål, rødkål, poteter og medisterkaker. Julegaver, julepapir og julebånd. Julebrus og julekaffe. Gleder meg!!

Har du tenkt over hvorfor Gud skapte tanter? Dvs, i første omgang søstre? Dét vet jeg. For da har storesøster alltid en å skylde på. Én ting er at det funka da vi var mindre. Men at det funker ennå? Fantastisk. Før var det overfor mamma at poster lille alltid fikk skylda. Men nå- ha ha ha- er det overfor ungene.
Eksempel: Ally er en hamster. Hun gjør ikke som lillebror og spiser opp begge yoghurtene sine på en gang. (hun ligner på sin far) Geoffrey er mer lik meg og syns at livets goder bør nytes umiddelbart. Hvorfor vente??
Nuvel, uansett. Ally hadde en jordbæryoghurt igjen i kjøleskapet. Og da vi kom ned i morges, ville hun spise den til frokost. Oooops. Den var BORTE. Og hvem som har forsynt seg vet jeg ærlig talt ikke. Høyst sannsynlig Raymond (for han sparer kun på sine ting). Ally ropte ut i frustrasjon "Jeg hadde spart min yoghurt!!! HVOR er den hen??????" Jeg orker ikke rop, skrik og hyling på morgenen. Så jeg tok en spansk en: "Hmmmm. Jeg lurer på om ikke tante spiste den i går til kveldsmat. For du vet, vi har jo alltid sagt at hun kan forsyne seg med det hun vil i kjøleskapet."

hmmmm. Ally ser på meg, smiler og sier: "Og med tante vil jeg alltid dele. Og hun visste sikkert ikke at jeg hadde spart den heller."

Så fra nå tante- kommer du til å få skylda for alt som skjer i nummer 3!

mandag, november 20, 2006

10 dager og 48 pakker.....

Det er fortsatt 34 dager til D-dag. Men om 10 dager skal det henge 48 pakker klar på adventskalenderen. Jeg er foreløpig ferdig med 1! Men det regner jeg med å få rettet opp innen den tid. Heller ikke i år får ungene mine brodert adventskalender.... Jeg glemmer liksom at kalendre TAR TID å brodere. Men men. Det er jo ikke den størtste katastrofen som kan skje i et barns liv- at ikke det hadde brodert kalender.

Jeg er mye ute og flyr om dager. Ikke flyr som i et fly, men mye vekke fra heimen. Det er sånn at Raymomnd holder opp et bilde av meg når ungene skal pusse tenner, og så kysser de bildet når de går til sengs. Nuvel. Torsdag var jeg hos en god kompis og spiste middag og la over noe tape. På vei hjem, sender Raymond en sms og ber meg kjøpe med toalettpapir. Greit nok. Jeg skal jo ta BUSSEN hjem (det er et eget kapittel). Så jeg svinset innom 7-11 og tok en pakke deilig MYK Lambi. Puttet pakken i vesken og derfra kom den ikke opp igjen før morgenen etter da Geoffrey satt på do og hyyyylte "feeeeeeerdig". Da åpner jeg pakken og tar opp....... TØRKERULL. Pokker. Er det MULIG???? Har jeg ikke sett at jeg har tatt tørkerull? Som den hvirvelvinden av en Tårnfrid jeg er, så har jeg klart å få med meg tørkerull og ikke toalettpapir.

Da demrer det........................
Jeg burde kanskje ha skjønt det da jeg valgte "toalettpapir" som het GOURMET???


34 dager igjen folkens. Hvis du blanker og polerer gulvene denne uka, holder de seg fortsatt akseptable frem til D-dag.